Pyhtään kirkkovaltuusto 2019-2022

Pyhtään kirkkoneuvosto 2021-2022

Marjo Kujala, puheenjohtaja
Mervi Liimatainen, varapuheenjohtaja
Muut jäsenet: Hovi Miia, Huhtinen Erkki, Huovila Kari, Koivunen Anne, Leppänen Sari, Ojansivu Raino, Piispa-Jespars Seija, Vintervik Thomas

Kirkkoneuvoston pöytäkirjat →

Johtokunnat

Lapsi- ja nuorisotyön johtokunta
Metsola Anne pj., Almgren Kati, Helle Tiina, Hovi Miia, Nurmiranta Ilkka, Ojansivu Tom, Jouko Pöyhönen.
Lähetys-, aikuis- ja musiikkityön johtokunta
Turunen Riikka pj., Huovila Kari, Lakso-Adamsson Riitta, Nurmiranta Marjo, Salmi Armi, Vehmaa Heikki.
Diakoniatyön johtokunta
Koivula Irmeli pj., Huhtinen Erkki, Koivunen Anne, Ojansivu Raino, Piispa-Jespars Seija.

Kuvassa Pyhtään seurakunnan puheenjohtajisto: Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Anne Skoas, varapuheenjohtaja Ilkka Nurmiranta, kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Mervi Liimatainen, lapsi- ja nuorisotyön johtokunnan puheenjohtaja Anne Metsola, lähetys-, aikuis- ja musiikkityön johtokunnan puheenjohtaja Riikka Turunen ja diakoniatyön johtokunnan puheenjohtaja Irmeli Koivula.