Pyhtään seurakunnan kirkkoherranvirasto palvelee

Voit kääntyä kirkkoherranviraston työtekijöiden puoleen, kun mielessäsi ovat

• ristiäisiin ja kasteeseen liittyvät asiat
  • avioliiton solmimiseen ja avioliiton esteiden tutkintaan liittyvät asiat
  • muut jäsenrekisteriasiat
  • hautajaisjärjestelyt, hautapaikka-asiat tai haudan hoitoon liittyvät asiat

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toimisto- ja taloussihteeri
Christa Silvennoinen
christa.silvennoinen@evl.fi

Katso kaikki Pyhtään seurakunnan yhteystiedot →
Katso palveluhinnastomme →

Virkatodistukset ja sukuselvitykset

Suomen evankelis-luterilainen kirkko on siirtymässä järjestelmään, jossa tilaaja saa kaikkien Suomen ev.lut. seurakuntien sukuselvitykset yhdestä paikasta. Uuden järjestelmän käyttöönotto tapahtuu asteittain kattaen lopulta kaikki seurakunnat. Kouvolan aluekeskusrekisteristä sukuselvityksen saa yhdellä tilauksella, kun vainaja on kuollut Kouvolan aluekeskusrekisteriin kuuluvan seurakunnan jäsenenä tai ollut viimeksi jäsenenä ennen siirtymistä muuhun rekisteriin.

Valtakunnallisen sukuselvityksen tekemisestä sovitaan aina erikseen tilaajan kanssa.

Kirkkoon kuulumattomista henkilöistä sukuselvitys tilataan Digi- ja Väestötietovirastosta.

Ortodoksiseen kirkkoon kuuluvasta henkilöstä virkatodistus tilataan ortodoksisen kirkon keskusrekisteristä Kuopiosta.

Ulkomailla asuvasta / asuneesta henkilöstä tulee tilata todistus kyseisen maan rekisteriviranomaiselta.

Neuvostoliitolle luovutetun alueen lakkautettujen seurakuntien selvitykset tilataan suoraan Kansallisarkiston Mikkelin yksiköstä.

Kouvolan aluerekisterikeskus
Puh. 040 195 2599, ma-to klo 9-12

virkatodistukset.kouvola@evl.fi

Tässä linkki, josta voi tehdä kirjallisen hakemuksen:

Kuva: Helena Vaari, helenavaari.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ajankohtaiset