Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus on myös Pyhtäällä seurakuntaelämän sydän, jonne kokoonnumme pyytämään ja saamaan voimaa elämäämme. 

Jumalanpalvelukset Pyhtäällä

Jumalanpalvelus on myös Pyhtäällä seurakuntaelämän sydän, jonne kokoonnumme pyytämään ja saamaan voimaa elämäämme. Sanassa ja ehtoollisessa kohtaamme Jumalan, ja samalla voimme kohdata myös toisen kirkossa kävijän. 

Pyhtään kirkossa on jumalanpalvelus lähes joka sunnuntai kello 10. Tammi-toukokuussa ja syys-joulukuussa kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 16 Siltakylän seurakuntatalossa järjestetään Mahdollisuuksien ikkuna -messu, jota ennen on kahvietkot klo 15 alkaen.  Tällöin emme vietä messua kirkossa. Jumalanpalvelusten ajankohtaiset tiedot löytyvät Tapahtumat -sivulta.

Haaviston kirkossa järjestetään messuja noin neljä kertaa vuodessa.

Viikkomessuja vietetään kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 12 Siltakylän seurakuntatalossa.

Esirukoukset ja kolehti

Pyhtään kirkon aulassa on rukouslaatikko, johon voit jättää esirukouspyynnön. Pyyntöjen puolesta rukoillaan sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä.

Jumalanpalveluksessa voit auttaa lahjoittamalla kolehtiin. Kolehdilla tuetaan mm. hädässä olevia sekä kristillistä kasvatusta ja seurakuntatyötä ympäri maailman. Kolehtikohteet vaihtelevat joka jumalanpalveluksessa.

Haluatko tulla toteuttamaan jumalanpalvelusta?

Jumalanpalvelus on seurakunnan yhteinen juhla. Sen suunnitteluun ja toteutukseen voi osallistua kuka tahansa kiinnostunut. Myös lapset ovat tervetulleita tehtäviin. Voit toimia esimerkiksi tervetulleeksi toivottajana kirkon ovella, raamatuntekstin lukijana, esirukouksen valmistelijana yhdessä työntekijän kanssa, kolehdinkantajana tai lauluryhmässä. Kysy lisää papeiltamme!


Katso tapahtumakalenteristamme kaikki jumalanpalvelukset ja messut.

Kuvat: Helena Vaari, Seppo Sirkka.

Kirkkotekstiili Helena Vaari
Kirkkotekstiili Helena Vaari
Pyhtään kirkossa on käytössä Helena Vaarin suunnittelema ja toteuttama kirkkotekstiilisarja.

Ota yhteyttä