Lapsikerhot

Järjestämme mukavaa lapsikerhotoimintaa 3-5 -vuotiaille lapsille.

Kerhoissa laulamme, leikimme ja askartelemme yhdessä lastenohjaajien opastuksella. Mukana lapsikerhon toiminnassa ovat kirkkovuoden tapahtumat.

Kerhovuosi alkaa syksyllä ja päättyy toukokuussa. Lapsikerhon aloittavat saavat ennen kerhon alkua kerhokirjeen, jossa on kerhoajat ym. tietoa. Kerhoon saa ilmoittautua myös kesken kauden. Osallistuminen kerhoon on maksutonta.

Lapsikerhoon ilmoittautuminen

Voit ilmoittaa lapsesi kerhoon sähköpostilla laura.honkala@evl.fi Sähköpostiin laitetaan lapsen nimi, ikä sekä osoite. Ilmoittautuminen onnistuu myös puhelimitse Lauralle 0447433419.

Avoin iltapäiväkerho 6-8 -vuotiaille lapsille

Tiistaisin 6-8 -vuotiaat lapset voivat esikoulun tai koulun jälkeen tulla mukaan seurakunnan järjestämään iltapäivätoimintaan. Iltapäiväkerhossa tarjotaan pieni välipala, mahdollisuus tehdä läksyjä, leikkiä, pelata ja tavata kavereita. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kerhon ohjaajina toimivat Pirjo, Jaana ja Laura.

Tervetuloa mukaan!

Päiväkerhojen kokoontumisajat 2021-2022

Tämän vuoden viimeinen kerhoviikko on viikolla 50. Kerhot jatkuvat viikolla 3 eli alkaen maanantaista 17.1.2022

Siltakylän seurakuntatalossa avoin Iltapäiväkerho 6-8 -vuotiaille lapsille

Tiistaisin 13-15.30

Siltakylän seurakuntatalossa lapsikerho 3-6 -vuotiaille

Tiistaisin 9.00-11.30
Perjantaisin 9.00-11.30

Kirkonkylän seurakuntatalossa avoin kerho lapsiperheille ja kaikenikäisille. HUOM! TAMMIKUUSSA EI OLE KERHOA.

Maanantaisin 13.00-15.00
Kerhotoiminta on tarkoitettu kaikenikäisille. Voit tulla yksin, ystävän tai lapsesi kanssa viettämään vapaamuotoista yhdessäoloa oman aikataulusi mukaan.
yhteyshenkilö: Laura Honkala ja Anne Koskinen

Hirvikosken koululla lapsikerho yli 3-vuotiaille.
Torstaisin 13.00-15.30

Kuvat: Pyhtään seurakunta, Unsplash.com