Perhekerhot

Perhekerhot ovat nyt tauolla koronarajoitusten vuoksi.

Perhekerhon tilalla toimii Kirkonkylän seurakuntatalossa PERHEPARKKI tiistaisin klo 9-11.

Perheparkissa on tarjolla pieni aamupala (omat eväät kannattaa ottaa mukaan) leikitään, lauletaan ja askarrellaan.

Parkkiin mahtuu enentään kuusi kerholaista. Ilmoittautuminen lastenohjaaja Pirjolle 0447433416.

Tervetuloa perheparkkiin.

ASKARTELUKUORET

Siltakylän seurakuntatalossa torstaisin klo 9-12 on jaossa askartelukuoria lapsille.

Askartelukuorista löytyy mukavaa puuhaa ja tekemistä lapsille.

Matalan kynnyksen perhekerhot lapsille, vanhemmille ja isovanhemmille.

Seurakuntamme perhekerhot ovat lasten, vanhempien ja isovanhempien mukava, yhteinen kohtaamispaikka. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, vaan sinne voi tulla aina, kun haluaa mukavaa seuraa muista perheistä.

Perhekerho alkaa yhteisellä laululla ja rukouksella. Kerhossa on tarjolla aamupala, joka helpottaa lapsiperheen kiireisiä arkiaamuja. Aamupalan hinta on 3 euroa perheeltä. Aamupalan jälkeen toiminta on rentoa yhdessäoloa ja leikkiä. Ohjatun perhekerhon lisäksi seurakunnassa toimii omatoiminen perhekerho, jossa ei ole ohjaajia. Omatoimiseen perhekerhoon otetaan mukaan omat eväät.

Perhekerhojen kokoontumisajat 2020-2021

Siltakylän seurakuntatalo