Perhekerhot

Matalan kynnyksen perhekerhot lapsille, vanhemmille ja isovanhemmille.

Seurakuntamme perhekerhot ovat lasten, vanhempien ja isovanhempien mukava, yhteinen kohtaamispaikka. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, vaan sinne voi tulla aina, kun haluaa mukavaa seuraa muista perheistä.

Perhekerho alkaa pienellä yhteisellä laululla ja rukouksella. Kerhossa on tarjolla aamupala, joka helpottaa lapsiperheen kiireisiä arkiaamuja. Aamupalan hinta on 2 euroa perheeltä. Aamupalan jälkeen toiminta on rentoa yhdessäoloa ja leikkiä.

Ulkoperhekerhossa ollaan ulkona, leikitään ja liikutaan eri maastoissa. Kerhon kokoontumispaikat vaihtelevat, ensimmäinen kerhokerta alkaa Siltakylän seurakuntatalon pihasta.

Perhekerhojen kokoontumisajat 2021-2022

Perhekerhot aloittavat toimintansa viikolla 35 eli alkaen maanantaista 30.8.2021

Ulkoperhekerho Siltakylän seurakuntatalo Huutjärventie 12

maanantaisin klo 9.30-11.00