Perhekerhot

Matalan kynnyksen perhekerhot lapsille, vanhemmille ja isovanhemmille.

Seurakuntamme perhekerhot ovat lasten, vanhempien ja isovanhempien mukava, yhteinen kohtaamispaikka. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, vaan sinne voi tulla aina, kun haluaa mukavaa seuraa muista perheistä.

Perhekerho alkaa pienellä yhteisellä laululla ja rukouksella. Kerhossa on tarjolla aamupala, joka helpottaa lapsiperheen kiireisiä arkiaamuja. Aamupalan jälkeen toiminta on rentoa yhdessäoloa ja leikkiä.

Ulkoperhekerhossa ulkoillaan, leikitään ja liikutaan. Kerhon kokoontumispaikat saattavat vaihdella. Pääosin toiminta alkaa Siltakylän seurakuntatalon pihasta.

Jos haluat liittyä Srk perhekerhot Whatsapp-ryhmään, voit ilmoittaa siitä vastaavalle lastenohjaajalle Laura Honkalalle.

Perhekerhojen kokoontumisajat 2021-2022

Perhekerhojen viimeinen kerhoviikko on viikolla 50. Kerhot alkavat viikolla 3 eli alkaen maanantaista 17.1.2022.

Ulkoperhekerho Siltakylän seurakuntatalo Huutjärventie 12

maanantaisin klo 9.30-11.00

Siltakylän seurakuntatalo Huutjärventie 12

Keskiviikkoisin 9.00-11.00 HUOM! TAMMIKUUSSA KESKIVIIKON PERHEKERHOT PERUUTETTU.

Kirkonkylän seurakuntatalo Pappilantie 5 HUOM! TAMMIKUUSSA KERHO TOIMII ULKOPERHEKERHONA.

Torstaisin 9.30-11.00

Kuvat: Pyhtään seurakunta, Unsplash.com