Musiikki

Musiikki on kaikenikäisten yhteinen kieli

Musiikki on vahvasti mukana Pyhtään seurakunnan työssä.

Messujen ja jumalanpalvelusten lisäksi musiikki ja laulu kaikuvat niin päiväkerhoissa, perhekerhoissa, nuortenilloissa, rippikoulussa kuin aikuisten kokoontumisissa.

Musiikki on mukana myös elämän suurissa juhlissa ja taitekohdissa. Musiikki tuo tunnelmaa ja juhlavuutta häihin ja ristiäisiin. Hautajaisissa musiikki antaa tilaa kaipaukselle.

Pyhtään seurakunnan kanttori palvelee musiikin keinoin kaikkia seurakuntalaisia arjessa, juhlassa ja elämän suurissa taitekohdissa. Järjestämme myös erilaisia konsertteja ja muita musiikkitilaisuuksia, joista löydät tietoa tapahtumakalenterista.

Lauluyhtye Alla Breve

Jos laulaminen kuorossa kiinnostaa, olet tervetullut lauluyhtye Alla Breven toimintaan. Aikuisille suunnattu Lauluyhtye Alla Breve kokoontuu projektiluonteisesti.

Kauneimmat joululaulut su 19.12. klo 18

harjoitukset:

to 18.11. klo 19 Siltakylän srk-talo

to 25.11. klo 19 kirkko

ke 8.12. klo 19 Siltakylä

ke 15.12. klo 19 Siltakylä

la 18.12. kirkko, kellonaika avoin

Juniorikuoro

Pyhtään seurakunnan Juniorikuoro aloittaa toiminnan torstaina 26.8. klo 17.30 Siltakylän seurakuntatalossa (Huutjärventie 12). Kuoro on suunnattu laulamisesta kiinnostuneille 3. - 6. luokkalaisille. Harjoitusten tarkoituksena on valmistaa ohjelmistoa esiintymisiin, esim. Pyhtään kirkossa. Kuoroa valmentaa kanttori Marjo Kaijansinkko.

Harjoitukset ovat pääsääntöisesti torstaisin joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.

Alla tarkempi aikataulu:

to 7.10