Musiikki

Musiikki on kaikenikäisten yhteinen kieli

Musiikki on vahvasti mukana Pyhtään seurakunnan työssä.

Messujen ja jumalanpalvelusten lisäksi musiikki ja laulu kaikuvat niin päiväkerhoissa, perhekerhoissa, nuortenilloissa, rippikoulussa kuin aikuisten kokoontumisissa.

Musiikki on mukana myös elämän suurissa juhlissa ja taitekohdissa. Musiikki tuo tunnelmaa ja juhlavuutta häihin ja ristiäisiin. Hautajaisissa musiikki antaa tilaa kaipaukselle.

Pyhtään seurakunnan kanttori palvelee musiikin keinoin kaikkia seurakuntalaisia arjessa, juhlassa ja elämän suurissa taitekohdissa. Järjestämme myös erilaisia konsertteja ja muita musiikkitilaisuuksia, joista löydät tietoa tapahtumakalenterista.

Lauluyhtye Alla Breve

Jos laulaminen kuorossa kiinnostaa, olet tervetullut lauluyhtye Alla Breven toimintaan. Aikuisille suunnattu Lauluyhtye Alla Breve kokoontuu projektiluonteisesti.

Matka maailman ympäri -konsertti su 22.5. klo 18

harjoitukset:

to 28.4. klo 19 Siltakylä

pe 6.5. klo 16.30 Pyhtään kirkko

to 19.5. klo 19 Pyhtään kirkko

Juniorikuoro

Pyhtään seurakunnan Juniorikuoro harjoittelee Siltakylän seurakuntatalossa (Huutjärventie 12). Kuoro on suunnattu laulamisesta kiinnostuneille 3. - 6. luokkalaisille. Harjoitusten tarkoituksena on valmistaa ohjelmistoa esiintymisiin, esim. Pyhtään kirkossa. Kuoroa valmentaa kanttori Marjo Kaijansinkko.

Harjoitukset ovat pääsääntöisesti torstaisin joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.

Alla tarkempi aikataulu:

Kevät 2022