Ajankohtaista seurakunnasta

koivikko 1.jpeg

25.5.2020 16.40 Kuva koivikosta

Kesä on tullut ja sunnuntaina 7.6. klo 10 kirkon ovet avautuvat jumalanpalvelukseen tulijoille. Tässä ajantasaiset tiedot koronaepidemian vaikutuksesta seurakunnan kesätoimintaan.

Jumalanpalvelukset ovat kesäkauden aikana 7.6. alkaen normaalisti klo 10 Pyhtään kirkossa. Jumalanpalveluksia pidetään sekä messuina (ehtoollinen) että sanajumalanpalveluksina.

Kirkon sisäänkäynnillä on desifiointipiste ja turvallisuusohjeet.

Kirkollisia toimituksia (hautaansiunaaminen, avioliittoon vihkiminen ja kaste) koskevat osallistumisrajoitukset poistuvat 1.6. alkaen. Kuitenkin tilaisuuksissa on hyvä huolehtia turvaväleistä.

Seurakunnan tilat ovat varattavissa perhejuhliin.

Diakoniatyön käytännöistä ja kesän rippikouluista löytyy tarkempaa tietoa omista osioistaan verkkosivuiltamme.

Epidemiatilanteen muuttuessa ohjeistusta voidaan joutua tarkentamaan kesän aikana. Ajantasaiset tiedot löytyvät seurakunnan nettisivujen uutisista.