Varhaisnuorille

Kivaa tekemistä varhaisnuorille

Järjestämme 6-14 -vuotiaille varhaisnuorille omia, mukavia ilta- ja iltapäiväkokoontumisia kirkonkylän seurakuntatalolla. Lisäksi lauantaisin kokoontuu Pikkukokki-kerho.

Varkkari-illoissa ja -iltapäivissä on mahdollisuus pelata lautapelejä, biljardia, pingistä ja konsolipelejä (Wii, Xbox, Ps 2 & 3), sekä oleskella ja jutella vapaasti kavereiden kanssa.

Joskus myös askartelemme, kokkailemme tai katsomme leffoja. Kokoontumisissa on aina mukana aikuisia sekä isosia.

Pikkukokki-kerhossa kokkaillaan yhdessä lounas ja jälkiruoka. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan voit tulla kokkailemaan silloin kun mielesi tekee. Ainoastaan jos sinulla on jokin ruoka-allergia, ilmoita siitä etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla, niin osaamme varata sinulle sopivat raaka-aineet.

Varkkarit ja Pikkukokki-kerho

Varkkari-illat
ke 16.00-19.00

Iltapäivä-varkkarit
to 14.00-17.00

Syksyn 2019 kokoontumiset vielä 14.11., 28.11. ja 12.12.

Pikkukokit
la 10.00-14.00
Ilmoita erikoisruokavaliosta Pikkukokki-kerhoon Minna Vuokilalle.

Katso leiri- ja kerhomaksut hinnastostamme.

Kuva: Pyhtään seurakunta, Unsplash.com

Varhaisnuorisotyö