Ajankohtaista seurakunnasta

hautausmaa.syksy.jpg huurteiset oksat, hautausmaa, syksyiset lehdet

Kynttilä läheisesi haudalle Pyhäinpäivänä

15.10.2021 14.09

Olet itse kaukana, mutta haluaisit, että läheisesi haudalle sytytetään kynttilä pyhäinpäivänä ja jouluaaton aattona.

Pyhtään seurakunnan lähetystyö tarjoaa mahdollisuuden, että voit sytyttää lähetyksen hyväksi kynttilän läheisesi haudalle.

Kynttilä ja sen sytyttäminen maksavat 15 € / kerta.                                                          Saat halutessasi kuvan läheisesi haudalla palavasta kynttilästä.

Kynttiläpalvelun voit tilata marjo.kujala@evl.fi.

Kynttiläpalvelun voit tilata marjo.kujala@evl.fi.

Kerro viestissä missä hauta sijaitsee ja yhteystiedot.