Ajankohtaista seurakunnasta

nainen, reppu, metsä

Pieni Pyhiinvaellus Elimäen kirkolta Pyhtään kirkolle

27.7.2021 09.26

Ilmoittautuminen vaellukselle 15.8. mennessä Marjo Kujala p. 044 743 1025 tai marjo.kujala@evl.fi.

Pieni Pyhiinvaellus Elimäen kirkolta Pyhtään kirkolle 28.8.2021. Vaelluksen voi tehdä kävellen, pyöräillen tai autolla. Vaellukselle voi liittyä myös matkan varrelta. Tai voi kulkea pienen matkan mukana.

Kävelijäjoukkoa johtaa rovasti Juhani Huovila ja pyöräilyjoukkoa johtaa Riikka Turunen. Kävelijät lähtevät liikkeelle varhain aamulla, kävelymatka noin 33 km. Reitti kulkee osittain tien reunassa, osittain metsäpolkuja. Paluukuljetus Pyhtään kirkolta Elimäen kirkolle järjestetty.

Puolimatkassa, Hirvikoskella on vaeltajille tarjolla keittolounas. Vaellus päättyy Pyhtään kirkkoon, jossa on viikkomessu klo 17. Messun jälkeen kirkkokahvit lähetystyön hyväksi.

Lisätiedustelut ja ilmoittautuminen vaellukselle 15.8. mennessä Marjo Kujala p. 044 743 1025 tai marjo.kujala@evl.fi.