Ajankohtaista seurakunnasta

20210324_184228.jpg Pieni pöytä kirkossa

Rajoitukset jatkuvat Pyhtään seurakunnassa ainakin 30.4. saakka

7.3.2021 19.18

Rajoitukset Pyhtään seurakunnassa jatkuvat ainakin 30.4.2021 saakka.

Rajoitukset jatkuvat ainakin 30.4. saakka ja toimintamme on seuraavanlaista:

- Jumalanpalvelukset toimitetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Niitä voi seurata  seurakunnan YouTube-kanavalla. Jumalanpalveluksen jälkeen ehtoollishetket ovat 28.3., 1.4., 4.4., 5.4. ja 25.4.   Ehtoolliselle voi osallistua jumalanpalveluksen jälkeen klo 11-12.

- Kirkolliset toimitukset (kaste, vihkiminen ja hautaansiunaaminen) toimitetaan normaaliin tapaan. Papisto ja kanttori eivät osallistu muisto- ym. tilaisuuksiin.

- Seurakunnan tilat eivät ole käytettävissä perhejuhliin.

- Kirkkoherranvirasto on avoinna ajanvarauksella, puhelimitse ja sähköpostitse. Toivomme yhteydenotot ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

- Kaikki yli 12-vuotiaiden ryhmätoiminta on tauolla. Lapsityössä toimii edelleen askartelukuorien jakelu ja uutena toimintana alkaa lapsiparkki, johon on ennakkoilmoittautuminen. Kerhoihin otetaan korkeitaan 6 lasta kerrallaan

- Alle 12-vuotiaille varkkakerhot, joihin otetaan 6 lasta kerrallaan.

- Työntekijöitä voi kutsua kanssaan kävelylle. Yhteystiedot löytyvät kotisivuilta.