Ajankohtaista seurakunnasta

netEA192904.jpg kuva kirkkomaalta

Hautausmaan kesätyöt haettavissa

11.1.2021 08.36

Pyhtään seurakunta hakee työntekijöitä hautausmaan kausityöhön.

Lataa hakemus tästä.

Voit tulostaa hakemuksen ja tuoda sen kirkkoherranviraston postilaatikkoon tai tallentaa omalle koneellesi ja lähettää sen täytettynä sähköpostitse osoitteeseen: christa.silvennoinen@evl.fi

HAUTAUSMAAN KAUSITYÖN KUVAUS

Pyhtään seurakunta palkkaa vuosittain noin 10 kausityöntekijää.

Työsuhteen pituus on 1 - 6 kk. Työtehtäviä hautausmailla ovat yleissiivous, nurmenleikkuu, kausihoito- istutukset ja hautojen hoito, sekä muut hautausmailla ja puistoissa yleisesti esiintyvät työt. Työ on fyysistä ulkotyötä. Hyvä peruskunto, koneitten käyttötaidot, organisointikyky ja yhteistyötaidot auttavat työssä selviytymisessä.

Nuoremmat työntekijät työskentelevät vanhemman työntekijän ohjauksessa. Seurakunnan neljä hautaus- maata ovat Kirkkomaa, Korkeaharjun hautausmaa, Munapirtin hautausmaa ja Haaviston hautausmaa. Lisäksi kausityö hoitaa myös Haaviston kirkon piha-alueen.

Hoidettavaa pinta-alaa on yhteensä noin 5 hehtaaria.

Tiedustelut

Christa Silvennoinen, gsm 044 743 1041 virka-aikana ma-ti klo 09.00-15.00  ja to klo 11.00-17.00

e-mail.: christa.silvennoinen@evl.fi

Palkkaus

Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen

Työn luonne

kesätyö, määräaikainen työ, yleistyöaika

Työkausi on

ma 20.4. - pe 30.10. välinen aika

Työaika

Kokoaikatyö, 7 tuntia 45 min / työpäivä, ruokatunti ½ tuntia omalla ajalla. Yleistyöaika 38 t 45 min/viikko. Työajan tasausjärjestelmä Kirkon työehtosopimuksen mukainen.

Pysyvä työajan pidennys (kiky-sopimus) 30min/viikko sisältyy yleistyöaikaan.