Ajankohtaista seurakunnasta

20170211_091010.jpg huurteiset oksat

Pyhtään seurakunnan kaikki kokoava toiminta on tauolla 28.2.2021 saakka.

25.1.2021 19.49

Viranomaisten ohjeistuksen mukaan seurakunnan kokoava toiminta on tauolla 28.2.2021 saakka.

Pyhtään seurakunnan kaikki kokoava toiminta on tauolla ainakin 28.2.2021 saakka.

Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkea yli 10 henkilön kokoavaa toimintaa emme voi järjestää, lukuunottamatta joitakin lasten, varhaisnuorten ja nuorten toimintaa, joka tapahtuu pienissä ryhmissä ja joihin on ennakkoilmoittautuminen.

Jumalanpalvelukset tulevat edelleen suoratoistona Pyhtään kirkosta tai Siltakylän seurakuntatalolta. Ne ovat katsottavissa Pyhtään seurakunnan YouTube kanavalla kahden viikon ajan.

Kirkolliset toimitukset, kuten kaste, vihkiminen ja hautaan siunaus toimitetaan normaaliin tapaan. Näissä tilaisuuksissa pyritään noudattamaan 10 henkilön sääntöä. Papisto ja kanttori eivät osallistu toimitusten jälkeen pidettäviin tilaisuuksiin, kuten muisto- tai kastejuhlan kahvitilaisuuksiin.

Iloa ja valoa kaikken rajoitusten keskellä,

Marjo-kirkkoherra