Ajankohtaista seurakunnasta

Uutislistaukseen

Joulupuukeräys 2020 Pyhtäällä

11.11.2020 11.45

Olemme Pyhtäällä mukana Kotkan Nuorkauppakamarin järjestämässä Joulupuukeräyksessä. Joulupuukeräys on perinteinen hyvän mielen keräys,jossa keräämme joululahjoja eriarvoisessa tilanteessa/asemassa oleville lapsille ja nuorille ja näin tuottaa jouluiloa perheille.

Keräys toteutetaan täällä Pyhtäällä yhteistyössä Kotkan Nuorkauppakamarin,sosiaalityön,perhetyön ja seurakunnan diakoniatyön kanssa. Pyhtään kirjasto on antanut tilat joulupuun sijoittamiseksi keskeiselle paikalle ja ottavat vastaan lahjat. 

Tänä vuonna ei ole mahdollista ilmoittaa lahjatoivetta,vaan keräykseen annetut lahjat jaetaan lapsille sukupuolen ja iän perusteella. 

Jos perheessäsi on lahjaa tarvitsevia lapsia ja nuoria, ota yhteyttä Anne Koskiseen p 044 7431105 tai anne.koskinen@evl.fi ja kerro lyhyesti perheesi tilanteesta. 

Lahjoja voi hakea 2.12. saakka 
Keräyksen päätyttyä Anne ilmoittaa, kun lahjat ovat haettavissa. 

Lämmintä joulun odotusta sinulle ja perheellesi!

Lahjojen antajat
Osallistua voi hakemalla pakettikortin joulupuusta, Pyhtään kirjastolta palveluaikoina (ma,ti,to klo 12-19 ja ke,pe klo 10-16). ostamalla lahjan ja toimittamalla sen palveluaikoina kirjaston henkilökunnalle. 
Keräykseen voi osallistua 30.11.-10.12.2020