Ajankohtaista seurakunnasta

Uutislistaukseen

THL:n uusi maskisuositus julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa 24.9.20

26.9.2020 06.44

Seurakunnan tilaisuuksissa ja tiloissa suositellaan kasvomaskien käyttöä, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää.

Ensisijaisen tärkeää on edelleen noudattaa 1-2 metrin turvavälejä aina kun se on mahdollista, pestä käsiä, yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan sekä välttää kasvojen koskettelua.

Seurakunnan tiloissa on käsidesiä ja jonkin verran kasvomaskeja tarjolla. Pääsääntöisesti jokainen huolehtii omista kasvomaskeistaan.

Kasvomaskisuositus ei tarkoita, että emme voisi kokoontua, mutta on tärkeää huolehtia toinen toisistamme ja itsestämme.