Sellon ja kanteleen ilta

Hedi Viisma kanteleen kanssa ja Seeli Toivio sellon kanssa

Pyhtään kirkko

Sellon ja kanteleen ilta

Duo Peili eli sellisti-laulaja Seeli Toivio ja kromaattisen kanteleen taitaja Hedi Viisma esittävät tunninmittaisen konsertin Pyhtään kirkossa torstaina 5.5. klo 19. Ohjelmassa kuullaan niin sooloselloa, laulua kuin kromaattista kannelta. Duo esittää kotimaista tunnettua musiikkia Järnefeltistä Sibeliukseen, sekä mm. Arvo Pärtiä, Vivaldia ja Rimski-Korsakovia. Kromaattinen kantele on jännittävä tuttavuus, ja Toivio soittaa yli 200-vuotiaalla sellolla. Molemmat taiteilijat kertovat soittimistaan musiikin lomassa. Tervetuloa sellon ja kanteleen iltaan. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

• Musiikki Musiikki