su 27.9. kello 10.00 - su 27.9. kello 11.00
Pyhtään kirkko

"Jeesus antaa elämän ", Syksyn pääsiäinen. Sanajumalanpalvelus kirkossa. Jumalanpalveluksessa mukana Marjo Kujala, Marjo Kaijansinkko ja Ari Tuovinen.

Ensi sunnuntaina vietämme messun sijasta sanajumalanpalveluksen, jonka aiheena on Jeesus antaa elämän. Päivän evankeliumiteksti kertoo: ”Kun Jeesus näki itkevän Marian ja hänen kanssaan tulleet juutalaiset, jotka hekin itkivät, syvä liikutus valtasi hänet, ja hän kysyi: ”Missä hänen hautansa on?” ”Herra, tule katsomaan”, he vastasivat. Jeesus itki."

Jeesus liikuttui syvästi kohdatessaan surevan Marian. Haudassa ollut mies, Marian veli Lasarus koki, kuinka Jeesus antoi elämän. Kertomuksen myötä meille tarjotaan toivoa, joka kantaa yli kuoleman rajan.