Pääsiäisen kaksikielinen sanajumalanpalvelus videoituna seurakunnan nettikanavilla, kirkko auki hiljaista hartautta varten 11.00-13.00

su 12.4. kello 10.00 - su 12.4. kello 11.00
Pyhtään kirkko

"Kristus nousi kuolleista!" Pääsiäisen kaksikielinen sanajumalanpalvelus videoituna kirkosta / "Kristus är uppstånden!" Påskdagens tvåspråkig gudstjänst på video från kyrkan

Mukana Marjo Kujala, saarna, Kai Takkula, liturgi, Marjo Kaijansinkko, kanttori ja Kari Kasurinen, kuvaaja ja seurakuntamestari. Tervetuloa seuraamaan pääsiäisen videoitua kaksikielistä sanajumalanpalvelusta Pyhtään kirkosta klo 10 oheisen linkin tai seurakunnan facebook-sivun kautta. Palvelus on myöhemmin vapaasti katsottavissa seurakunnan youtube-kanavalla. Kirkko auki rukousta ja hiljaista hartautta varten 11-13. Tervetuloa.

/ På påsksöndagen är kyrkan öppen för andakt mellan 11.00-13.00. Välkommen.

Tvåspråkig ordsgudstjänst kan man se på församlingens youtube-sida.

Voit katsoa sen täältä