Lahjat jakoon- ilta vapaaehtoisille

Lahjat jakoon- ilta vapaaehtoisille

Siltakylän seurakuntatalo

LAHJAT JAKOON- ILTA SILTAKYLÄN UUDESSA SEURAKUNTATALOSSA KE 8.1. klo. 17.30-19.30, Huutjärventie 12.

Oletko aina halunnut laulaa kuorossa, laittaa ruokaa yhdessä, kutoa tai veistää? Miltä tuntuisi pitää pyhäkoulua lapsille tai rakentaa kotakirkkoa luonnonhelmaan? Löytyykö pöytälaatikostasi julkaisemattomia kirjoituksia, tai onko sinulla valokuvaamisen tai näyttelemisen palo, mutta et tiedä missä voisit käyttää lahjojasi?

Tule tutustumaan uuteen seurakuntatilaan ja miettimään samalla, miten saisimme kaikkien lahjat parhaiten käyttöön ja jakoon ja millaista toimintaa toivoisit seurakunnan uusissa tiloissa!

Lahjat jakoon - tilaisuudessa ovat mukana seurakunnan työntekijät, jotka esittäytyvät työaloittain. Ilta alkaa kirkkoherra Marjo Kujalan puheenvuorolla klo. 17.30, jonka jälkeen on tarjolla pientä purtavaa ja tutustumista.

Ilta jatkuu Elämäni biisit- ohjelmassa klo. 18.30, jossa muutama vieras kertoo elämänsä tärkeistä musiikkikappaleista. Vieraina ovat Jouni Eho, Gina Drockila-Kosonen, Terhi Kunelius sekä Ville Vanhala. Lahjat jakoon bändissä soittavat Mika Huusari, Harri Ruotjoki, Harri Heininen sekä Marjo Kaijansinkko.