Päiväkerhot

HUOM! Päiväkerhot ovat nyt tauolla, koronarajoitusten vuoksi.

Päiväkerhon tilalla toimii LAPSIPARKKI, alkaen viikosta 10.

Lapsiparkki yli 3-vuotiaille, Siltakylän seurakuntatalolla keskiviikoisin ja torstaisin klo 9-11.30.

Parkissa leikitään, lauletaan, satuillaan, syödään omat eväät sekä ulkoillaan.

Lapsi tarvitsee mukaan omat eväät, kerhotossut sekä sään mukaiset ulkovarusteet.

Parkkiin mahtuu enintään kahdeksan lasta. Parkkiin ilmoittaudutaan maanantaisin vastaavalle lastenohjaajalle Laura Honkala 0447433419, tekstiviestillä.

Tule mukaan parkkitoimintaan!

ILTAPÄIVÄPARKKI HIRVIKOSKEN KOULULLA, alkaen viikosta 10.

Torstaisin kokoontuu Iltapäiväparkki yli 3-vuotiaille lapsille Hirvikosken koululla klo 13-15.30.

Parkissa leikitään, lauletaan, satuillaan, syödään omat eväät sekä ulkoillaan.

Lapsi tarvitsee mukaan omat eväät, kerhotossut sekä sään mukaiset ulkovarusteet.

Parkkiin mahtuu enintään kahdeksan lasta. Parkkiin ilmoittaudutaan maanantaisin vastaavalle lastenohjaajalle Laura Honkala 0447433419, tekstiviestillä.

ASKARTELUKUORET

Torstaisin Siltakylän seurakuntatalolta klo 9-12 voi hakea lapselle oman askartelukuoren.

Askartelukuoresta löytyy mukavaa puuhaa ja tekemistä lapsille.

Järjestämme mukavaa päiväkerhotoimintaa 3-6 -vuotiaille lapsille.

Kerhoissa laulamme, leikimme ja askartelemme yhdessä lastenohjaajien opastuksella. Mukana päiväkerhon toiminnassa ovat kirkkovuoden tapahtumat.

Kerhovuosi alkaa syksyllä ja päättyy toukokuussa. Päiväkerhon aloittavat lapset saavat ennen kerhon alkua kerhokirjeen, jossa on kerhoajat ym. tietoa. Kerhoon saa ilmoittautua myös kesken kauden. Osallistuminen päiväkerhoon on maksutonta.

Päiväkerhoon ilmoittautuminen

Voit ilmoittaa lapsesi päiväkerhoon täyttämällä lomakkeen ja palauttamalla sen joko sähköpostitse tai kirkkoherranvirastoon. Ilmoittautuminen onnistuu myös puhelimitse.

Tervetuloa mukaan!

Päiväkerhojen kokoontumisajat 2020-2021

Siltakylässä kerho 3-6 vuotiaille
ti 9.00-11.30
pe 9.00-11.30

Siltakylässä kerho 3-6 vuotiaille
ma 9.00-11.30
ti 12.30-15.00

Kirkonkylässä avoin päiväkerho lapsiperheille ja kaikenikäisille.
ma 13.00-15.00
Kerhotoiminta on tarkoitettu kaikenikäisille. Voit tulla yksin, ystävän tai lapsesi kanssa viettämään vapaamuotoista yhdessäoloa oman aikataulusi mukaan.
yhteyshenkilö: Laura Honkala ja Anne Koskinen

Hirvikoskella kerho yli kolme vuotiaille.
to 13.00-15.30

Kuvat: Pyhtään seurakunta, Unsplash.com