Päiväkerhot

Kerhot aloittavat syyskauden toiminnan syyskuun ensimmäisellä viikolla.

Järjestämme mukavaa päiväkerhotoimintaa 3-6 -vuotiaille lapsille.

Kerhoissa laulamme, leikimme ja askartelemme yhdessä lastenohjaajien opastuksella. Mukana päiväkerhon toiminnassa ovat kirkkovuoden tapahtumat.

Kerhovuosi alkaa syksyllä ja päättyy toukokuussa. Päiväkerhon aloittavat lapset saavat ennen kerhon alkua kerhokirjeen, jossa on kerhoajat ym. tietoa. Kerhoon saa ilmoittautua myös kesken kauden. Osallistuminen päiväkerhoon on maksutonta.

Päiväkerhoon ilmoittautuminen

Voit ilmoittaa lapsesi päiväkerhoon täyttämällä lomakkeen ja palauttamalla sen joko sähköpostitse tai kirkkoherranvirastoon. Ilmoittautuminen onnistuu myös puhelimitse.

Tervetuloa mukaan!

Päiväkerhojen kokoontumisajat 2020-2021

Siltakylässä kerho 3-6 vuotiaille
ti 9.00-11.30
pe 9.00-11.30

Siltakylässä kerho 3-6 vuotiaille
ma 9.00-12.30
ti 12.30-15.00

Kirkonkylässä avoin päiväkerho lapsiperheille ja kaikenikäisille.
ma 13.00-15.00
Kerhotoiminta on tarkoitettu kaikenikäisille. Voit tulla yksin, ystävän tai lapsesi kanssa viettämään vapaamuotoista yhdessäoloa oman aikataulusi mukaan.
yhteyshenkilö: Laura Honkala ja Anne Koskinen

Hirvikoskella kerho yli kolme vuotiaille.
to 13.00-15.30

Kuvat: Pyhtään seurakunta, Unsplash.com