Päiväkerhot

Järjestämme mukavaa päiväkerhotoimintaa 3-5 -vuotiaille lapsille.

Kerhoissa laulamme, leikimme ja askartelemme yhdessä lastenohjaajien opastuksella. Mukana päiväkerhon toiminnassa ovat kirkkovuoden tapahtumat.

Kerhovuosi alkaa syksyllä ja päättyy toukokuussa. Päiväkerhon aloittavat lapset saavat ennen kerhon alkua kerhokirjeen, jossa on kerhoajat ym. tietoa. Kerhoon saa ilmoittautua myös kesken kauden. Osallistuminen päiväkerhoon on maksutonta.

Päiväkerhoon ilmoittautuminen

Voit ilmoittaa lapsesi päiväkerhoon sähköpostilla laura.honkala@evl.fi Sähköpostiin laitetaan lapsen nimi, ikä sekä osoite. Elokuun puolenvälin jälkeen kotiin tulee kerhokirje. Ilmoittautuminen onnistuu myös puhelimitse Lauralle 0447433419 4.6.2021 asti ja tämän jäkeen alkaen 16.8.2021.

Avoin iltapäiväkerho 6-8 -vuotiaille lapsille

Tiistaisin 6-8 -vuotiaat lapset voivat esikoulun tai koulun jälkeen tulla mukaan seurakunnan järjestämään iltapäivätoimintaan. Iltapäiväkerhossa tarjotaan pieni välipala, mahdollisuus tehdä läksyjä, leikkiä, pelata ja tavata kavereita. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kerhon ohjaajina toimivat Pirjo, Jaana ja Laura.

Tervetuloa mukaan!

Päiväkerhojen kokoontumisajat 2021-2022

Kerhotoiminta alkaa viikolla 35 eli alkaen maanantaista 30.8.2021

Siltakylän seurakuntatalossa avoin Iltapäiväkerho 6-8 -vuotiaille lapsille

Tiistaisin 13-16

Siltakylän seurakuntatalossa päiväkerho 3-6 -vuotiaille

Tiistaisin 9.00-11.30
Perjantaisin 9.00-11.30

Kirkonkylän seurakuntatalossa avoin kerho lapsiperheille ja kaikenikäisille.

Maanantaisin 13.00-15.00
Kerhotoiminta on tarkoitettu kaikenikäisille. Voit tulla yksin, ystävän tai lapsesi kanssa viettämään vapaamuotoista yhdessäoloa oman aikataulusi mukaan.
yhteyshenkilö: Laura Honkala ja Anne Koskinen

Hirvikosken koululla päiväkerho yli kolmevuotiaille.
Torstaisin 13.00-15.30

Kuvat: Pyhtään seurakunta, Unsplash.com