Taloustoimisto

Taloustoimisto sijaitsee samassa kiinteistössä kirkkoherranviraston kanssa, osoite: Ilvestie 1, 49220 SILTAKYLÄ.

Taloussihteeri Christa Silvennoinen p. 044 743 1041 **@**

Taloustoimiston perustehtävänä on toimia kirkkoneuvoston apuna hallinnon, talouden ja omaisuuden hoitamisessa.

Taloustoimisto palvelee:

•  Kirjanpito- ja palkkahallintoasioissa
•  Hankintatoimeen liittyvissä asioissa
•  Hautausmaahallintoon liittyvissä asioissa
•  Kiinteistöjen isännöintiasiat
•  Seurakuntahallinnon sihteerinä

Hautausmaitten kausityövalinnat 2018

Kausityöhön valittuihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Työhön on valittu eri pituisiksi jaksoiksi seuraavat henkilöt: Joas Tiina, Hokkanen Marjaana, Sirola Milla, Lonka Markku, Joas Janni, Yrjölä Ilkka, Aho Sami, Aho Heli ja Behm Jaana.

Hautausmaitten ja kiinteistöjen kausityöhön pyrki 30 henkeä: 10 miestä ja 20 naista.

Työsuhteen pituus on 1-6 kk. Työtehtäviä hautausmailla ovat yleissiivous, ruohonleikkuu, kausihoitoistutukset, hautojen hoito, sekä muut hautausmailla ja puistoissa yleisesti esiintyvät työt. Kiinteistöjen ulkoalueitten töitä ovat ruohonleikkuu, kiinteistönhoidolliset työt, kuten kattojen ja rännien puhdistus, sekä yleissiivous. Työ on fyysistä ulkotyötä. Työssä jaksamista tukevat hyvä peruskunto, koneitten käyttötaidot ja yhteistyökyky.

Kausityötiedustelut: **@** ; gsm 044 753 3412