Taloustoimisto

Taloustoimisto sijaitsee samassa kiinteistössä kirkkoherranviraston kanssa, osoite: Ilvestie 1, 49220 SILTAKYLÄ.

Taloussihteeri Christa Silvennoinen p. 044 743 1041 **@**

Taloustoimiston perustehtävänä on toimia kirkkoneuvoston apuna hallinnon, talouden ja omaisuuden hoitamisessa.

Taloustoimisto palvelee:

•  Kirjanpito- ja palkkahallintoasioissa
•  Hankintatoimeen liittyvissä asioissa
•  Hautausmaahallintoon liittyvissä asioissa
•  Kiinteistöjen isännöintiasiat
•  Seurakuntahallinnon sihteerinä

Hautausmaitten kausityöhaku 2018

Pyhtään seurakunta palkkaa hautausmaille vuosittain n. 10 kausityöntekijää, joista viisi on vanhempaa ja viisi nuorempaa työntekijää. Hautausmaille otetaan töihin 18 vuotta täyttäneitä naisia ja miehiä.

Työsuhteen pituus on 1-6 kk. Työtehtäviä hautausmailla ovat yleissiivous, ruohonleikkuu, kausihoitoistutukset, hautojen hoito, sekä muut hautausmailla ja puistoissa yleisesti esiintyvät työt. Työ on fyysistä ulkotyötä. Työssä jaksamista tukevat hyvä peruskunto, koneitten käyttötaidot ja yhteistyökyky.

Hakemus on palautettava viimeistään to 29.3.2018 klo 15.00.

Kirkkoherranviraston osoite: Ilvestie 1, 49220 Siltakylä

Palautuksen sähköpostiosoite: **@** ; tiedustelut: gsm 044 753 3412

Tästä voit ladata hakemuksen tietokoneellesi tai voit hakea sen myös kirkkoherranvirastosta:

pdf liite

Pdf-muotoinen hakemus hautausmaittan kausityöhön 2018