Taloustoimisto

Taloustoimisto sijaitsee samassa kiinteistössä kirkkoherranviraston kanssa, osoite: Ilvestie 1, 49220 SILTAKYLÄ.

Taloussihteeri Christa Silvennoinen p. 044 743 1041 **@**

Taloustoimiston perustehtävänä on toimia kirkkoneuvoston apuna hallinnon, talouden ja omaisuuden hoitamisessa.

Taloustoimisto palvelee:

•  Kirjanpito- ja palkkahallintoasioissa
•  Hankintatoimeen liittyvissä asioissa
•  Hautausmaahallintoon liittyvissä asioissa
•  Kiinteistöjen isännöintiasiat
•  Seurakuntahallinnon sihteerinä

Hautausmaiden kausityövalinnat 2019

Hakuilmoitus julkaistaan 2019 helmikuun alussa. Työsuhteen pituus on 1-6 kk. Työtehtäviä hautausmailla ovat yleissiivous, ruohonleikkuu, kausihoitoistutukset, hautojen hoito, sekä muut hautausmailla ja puistoissa yleisesti esiintyvät työt. Kiinteistöjen ulkoalueitten töitä ovat ruohonleikkuu, kiinteistönhoidolliset työt, kuten kattojen ja rännien puhdistus, sekä yleissiivous. Työ on fyysistä ulkotyötä. Työssä jaksamista tukevat hyvä peruskunto, koneitten käyttötaidot ja yhteistyökyky.

Kausityötiedustelut: **@** ; gsm 044 753 3412