Ajankohtaista

Rippikoulu alkaa! Infotilaisuus su 14.10. klo. 14.00 Siltakylän seurakuntatalon salissa. Lue lisää

Lapset ja perheet

Päivä- ja perhekerhossa lapsi saa turvallisen perustan oman kristillisen kasvunsa pohjaksi myöhempiä ikäkausia ajatellen. Päiväkerho on seurakunnan järjestämää toimintaa 3-5 vuotiaille lapsille. Kerhossa lauletaan, leikitään ja askarrellaan lastenohjaajien opastuksella. Perhekerho on lasten ja vanhempien tai isovanhempien yhteinen kohtaamispaikka. Lue lisää

Varhaisnuorisotyö

Lue lisää

Rippikoulutyö

TERVETULOA RIPPIKOULUUN!

Tavoitteenamme on, että rippikoulu vois olla paikka, jossa nuoret pääsevät pohtimaan elämän ja uskon kysymyksiä yhdessä toisten kanssa. Rippikoulusuunnitelman (2017) mukaan ”rippikoulu vahvistaa nuorten uskoa kolmiyhteiseen Jumalaan ja varustaa heitä elämään kristittyinä”. Rippikoulu ei nimestään huolimatta rakennu koulumaisesti, vaan pyrimme virittämään keskustelua mielekkäillä tavoilla, mm. ryhmätyöskentelyn, toiminnallisten ratojen, draaman ja pelien keinoin. Myös erilaiset teemaleirit ovat mahdollisia.

Rippikoulun keskiössä ovat nuoret, jotka pääsevät pohtimaan omaa elämää isosten ja ohjaajien johdolla. Välillä nauretaan vedet silmissä isosten vetämässä iltaohjelmassa. Ennen kaikkea rippikoulu on ainutkertainen kokemus nuoren elämässä.

Rippikoulu käynnistyy Pyhtäällä 14.10. yhteisellä infotilaisuudella. Kaikki vuoden 2019 rippikoululaiset ja vanhemmat kutsutaan Siltakylän seurakuntatalolle klo. 14.00- 15.30. Tiedottamisen lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä kaikkea mikä askarruttaa.

Lisäksi nuorille järjestetään talven aikana viisi teemajumalanpalvelusta, jotka korvaavat aiemmat jumalanpalveluskäynnit. Nuorten messut ovat Pyhtään kirkossa 30.1. 3.2. 17.3. 7.4. ja 19.5. Lisäksi järjestetään nuorteniltoja.

Riparipassi annetaan ensimmäisessä tapaamisessa. Passiin kerätään neljä jumalanpalvelukäyntiä ja kolme osallistumista nuorteniltaan.

Viikonlopputapaamiset I leiri 9.-10.2. ja II leiri 9.-10.3.

Leiriajat ovat: 3.-9.6 ja 24.-30.6. sekä hiihtolomaviikko. Leirit varmistuvat ilmoittautumisien mukaan. Lisätietoja antavat nuoriso-ohjaaja Minna Vuokila minna.vuokila(ät)evl.fi, 0447431925, sekä pastori Tanja Roiha tanja.roiha(ät)evl.fi 0447431927.

Lue lisää

Isoskoulutus ja nuorisotyö

Isoskoulutus ja nuorisotyö painottuvat rippikoulun jälkeiseen aikaan. Kaiken ikäiset nuoret ja nuorenmieliset ovat tervetulleita mukaan. Lue lisää

Aikuisille