Musiikkityö

Kanttori palvelee musiikin keinoin seurakuntalaista hänen elämänsä arjessa ja suurissa taitekohdissa.

Pyhtään seurakunnan musiikkityöstä vastaa kanttori Marjo Kaijansinkko. Häneen voit ottaa yhteyttä kaikissa musiikkiin liittyvissä asioissa. **@**

Musiikki on yhteinen kieli vauvasta vaariin. Musiikki tarjoaa kuultuna ja yhdessä laulettuna keinon kokea, ilmaista ja työstää joskus vaikeastikin sanoitettavia uskonnollisia tunteita, kaipausta ja Jumala-suhdetta.

Seurakunnan musiikkityö pyrkii luomaan musiikillisia kohtaamispaikkoja, joissa yhdistyy onnistumisen tunteet ja yhteinen päämäärä. Jokainen seurakuntalainen voi käyttää kykyjään uskon, toivon ja rakkauden vahvistamiseksi yhteinen päämäärä mielessään ja sydämessään.