Kauneimmat joululaulut 2017

Vi sjunger vackraste julsånger den 10.12 kl 15 i Pyttis kyrka. Pyttis svenska skola medverkar.

su 10.12 kl. 15 De vackraste julsångerna i Pyttis kyrka

to 14.12 klo 18 Kauneimmat joululaulut Haaviston kyläkirkossa

su 17.12 klo 15 Lasten kauneimmat joululaulut Siltakylän srk-salissa, Ilvestie 1

su 17.12 klo 18 Kauneimmat joululaulut Pyhtään kirkossa

Kauneimmat Joululaulut 45 vuotta!

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat kirkoissa tänä jouluna jo 45. kerran. Suomen suurimmasta vuosittaisesta musiikkitapahtumasta on muodostunut jouluperinne, joka kerää vuosittain noin miljoona suomalaista kirkkoihin laulamaan.

Nykyisin lähes jokainen evankelisluterilainen seurakunta järjestää vähintään yhden Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuden. Suurimmat seurakunnat laulattavat ihmisiä kymmenissä tilaisuuksissa ensimmäisestä adventista loppiaiseen. Kauneimpia Joululauluja lauletaan kirkkojen lisäksi muun muassa kuppiloissa, kauppakeskuksissa, ja kouluissa.

Tämän lisäksi Kauneimpia Joululauluja kokoontuvat laulamaan myös ulkosuomalaiset eri puolilla maailmaa ja vihkoja lähetetään tänäkin vuonna noin 20 maahaan.

Kauneimmat Joululaulut tekee hyvää.

Jouluun kuuluu antamisen ilo. Niin myös Kauneimpiin Joululauluihin. Keräyksen avulla autamme heikoimmassa asemassa olevia kehitysmaissa. Viime vuonna keräsimme yli miljoona euroa kolehtilahjoituksin, myyjäisissä, verkkosivuillamme ja yritysten kautta unohdetuille lapsille kehitysmaissa. Tänä vuonna sijoitamme nuoriin. Tutustu tämän vuoden keräyskohteeseen tarinoidemme kautta! Anna lahja, joka muuttaa nuoren elämän.

Lisää www.kauneimmatjoululaulut.fi

pptx liite