Diakoniatyö

Diakoniatoimisto sijaitsee Kirkkoherranviraston yhteydessä, osoite: Ilvestie 1, 49220 SILTAKYLÄ.

Päivystys diakoniatoimistossa kello 9 – 10 (maanantai ja keskiviikko). Päivystysaikana voit tulla aikaa varaamatta diakoniatyöntekijän juttusille.

Diakonia on kristillisen lähimmäisenrakkauden pohjalta tapahtuvaa palvelutyötä, lähimmäisen auttamista ja rinnalla kulkemista erilaisissa elämäntilanteissa.

Diakonia pyrkii herättelemään myös yhteiskunnallista ja kansainvälistä vastuuta. Tunnettu diakoniatyön valtakunnallinen tapahtuma on vuosittainen Yhteisvastuukeräys.

Diakoniatyöntekijän puoleen voi kääntyä äkillisissä ja odottamattomissa vaikeuksissa. Työttömyys, sairaus, suru, päihdeongelmat, ikääntyminen, velkaongelmat tai jokin muu mieltä painava asia, voivat olla syynä diakonia-avun tarpeeseen

Diakoniatyöntekijän voi tavata vastaanotolla tai hänet voi kutsua käymään kotona. Asioistaan voi puhua luottamuksellisesti, koska diakoniatyöntekijää sitoo vaitiolovelvollisuus.

Diakoniatyö järjestää kerhoja, retkiä ja leirejä, joista saa lisää tietoa diakoniatyöntekijältä.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Puhelin: 044 743 1105, diakoni Anne Koskinen.

Sähköposti: **@**.

lauantaina 17.2. Puuhapäivä perheille Siltakylän seurakuntatalossa klo 10-13

Tv:stä tuttu Taika-Petteri esiintyy klo 11 alkaen mukanaan kaverinsa Jakke Jääkarhu, Valtteri Ankka ja ujo Orankigutanki. Vatsastapuhumisen lisäksi Taika-Petteri esittelee jonglöörausta ja beatboxausta. Lapsille myös askartelua.

Vauvojen värikylpy klo 10.15 - 11.00 värikylpy 12 - 23 kk ikäisille ja klo 12.15 - 13.00 värikylpy 4 - 11 kk -ikäisille. Max 12 vauvaa perheineen / työpaja. Ilmoittautumiset: **@** ke 14.2. mennessä.

Kahviossa myynnissä lounasta Yhteisvastuun hyväksi.