Toimintaa ja tapahtumia Pyhtään seurakunnassa.

RIPPIKOULU UUDISTUU PYHTÄÄN SEURAKUNNASSA

Tavoitteenamme on, että rippikoulu vois olla paikka, jossa nuoret pääsevät pohtimaan elämän ja uskon kysymyksiä yhdessä toisten kanssa. Rippikoulusuunnitelman (2017) mukaan ”rippikoulu vahvistaa nuorten uskoa kolmiyhteiseen Jumalaan ja varustaa heitä elämään kristittyinä”. Rippikoulu ei nimestään huolimatta rakennu koulumaisesti, vaan pyrimme virittämään keskustelua mielekkäillä tavoilla, mm. ryhmätyöskentelyn, toiminnallisten ratojen, draaman ja pelien keinoin. Myös erilaiset teemaleirit ovat mahdollisia.

Rippikoulun keskiössä ovat nuoret, jotka pääsevät pohtimaan omaa elämää isosten ja ohjaajien johdolla. Välillä nauretaan vedet silmissä isosten vetämässä iltaohjelmassa. Ennen kaikkea rippikoulu on ainutkertainen kokemus nuoren elämässä.

Rippikoulu käynnistyy Pyhtäällä 14.10. yhteisellä infotilaisuudella. Kaikki vuoden 2019 rippikoululaiset ja vanhemmat kutsutaan Siltakylän seurakuntatalolle klo. 14.00- 15.30. Tiedottamisen lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä kaikkea mikä askarruttaa.

Lisäksi nuorille järjestetään talven aikana viisi teemajumalanpalvelusta, jotka korvaavat aiemmat jumalanpalveluskäynnit. Nuorten messut ovat Pyhtään kirkossa 30.1. 3.2. 17.3. 7.4. Lisäksi järjestetään nuorteniltoja.

Riparipassi annetaan ensimmäisessä tapaamisessa. Passiin kerätään viisi jumalanpalvelukäyntiä ja kolme osallistumista nuorteniltaan sekä kolme muuta seurakunnan tilaisuutta.

Viikonlopputapaamiset I leiri 9.-10.2. ja II leiri 9.-10.3.

Leiriajat ovat: 3.-9.6 ja 24.-30.6. sekä hiihtolomaviikko. Leirit varmistuvat ilmoittautumisien mukaan. Lisätietoja antavat nuoriso-ohjaaja Minna Vuokila minna.vuokila(ät)evl.fi, 0447431925, sekä pastori Tanja Roiha tanja.roiha(ät)evl.fi 0447431927.

jpg liite

Jari-Pekka Väisänen Kotka-Kymin ja Pyhtään seurakuntien yhteiseksi talousjohtajaksi Lue lisää

Tiekirkko-oppaaksi kesällä 2019

Tiekirkkoon tarvitaan taas oppaita kesälle 2019!

Tiekirkko on auki 3.6. -11.8. joka päivä, poislukien 21.-23.6. (juhannus), 12.8. alkaen viikonloppuisin aina 1.9. asti.

Ensisijaisesti viikon arkipäivät ovat varattu nuorille ja viikonloput järjestöille.

Ilmoittautuminen: **@** Lue lisää

Nimikkolähettivierailu 27.1.2019 Messu ja lähetyslounas

Messu ja lähetyslounas 27.1.2019 klo 10 Siltakylän seurakuntatalossa. Messussa mukana nimikkolähettimme Katariina Kiilunen ja Tero Massa ja vieraita Thaimaasta.

Messun jälkeen lähetyslounas ja lähetysjuhla

Tervetuloa! Lue lisää

Seurakuntavaalit 2018

Uusi kirkkovaltuusto 2019-2022 Lue lisää