Konsertit ja muut musiikkitilaisuudet

Aksel Alakärppä ja Kaisa-Maria Tolonen esiintyvät 31.7

Jyrki ja Maija Anttila

ke 31.7 klo 19 Iltamusiikki Pyhtään kirkossa

Kesäkanttori Kaisa-Maria Tolonen ja Aksel Alakärppä esiintyvät. Ohjelma 10 €.

to 15.8 klo 19 Pyhtää-viikon konsertti Pyhtään kirkossa

Tenori Jyrki Anttila
Piano & urut Maija Anttila

Tenori Jyrki Anttila esittää kesäisiä sävelmiä ja kauneimpia hengellisiä lauluja. Ohjelmisto on koottu yleisölle tutuksi tulleista lauluista, kuten Armolaulu, espanjankielinen O Padre ja Oi katso mikä aamu. Konsertissa kuullaan myös usein toivottuja kappaleita kuten Helismaan unohtumaton Lauluni aiheet, Merikannon Elämälle, Annina ja Ma elän, sekä Kuulan eteläpohjalaisia kansanlauluja. Konsertin nimikkokappale on tenori Jussi Björlinin tunnetuksi tekemä Yöt kesän valkeat Jyrki Anttilan tulkistemana. Säestäjänä toimii pianisti Maija Anttila, joka soittaa konsertissa myös urkusooloja.

Jyrki ja Maija Anttila ovat olleet naimisissa yli kymmenen vuotta ja konsertoineet yhdessä yhtä kauan – heitä yhdistää rakkaus musiikkiin.

Liput 15 € tuntia ennen konserttia kirkon ovelta.